Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip 1.1.3 (MOD, Unlimited Money)

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip 1.1.3 (MOD, Unlimited Money)

Description of Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip apk for android

Latest version of this game Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip v1.1.3 free download for android (shkolla.trigonom.shkruajshkronjat)

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e shkrimit të alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë të shkruajnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin për të shkruar shkronjat e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

– Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.
Bug fixes and performance improvement!

MOD APK Information of Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip

App Name Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip
Package Name shkolla.trigonom.shkruajshkronjat
Version 1.1.3
Rating ( 52 )
Size 20.1 MB
Requirement Android 4.0.3+
Updated 2020-11-21
Installs 50,000+

Write Numbers: Tracing 123 1.6.2 (MOD, Unlimited Money)

Write Numbers: Tracing 123 1.6.2

Version 1.6.2

Developer Trigonom sh.p.k.

Uploaded November 23, 2020 03:10

Filesize 17.4 MB

Write Numbers: Tracing 123 2.2.8 (MOD, Unlimited Money)

Write Numbers: Tracing 123 2.2.8

Version 2.2.8

Developer Trigonom sh.p.k.

Uploaded June 09, 2020 07:45

Filesize 21.6 MB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *